Frizzante e Spumante

Montagner Verduzzo

Plezierige wijn die heerlijk als aperitief (zoals alle spumantes en frizzantes) koel gedronken wordt. Gaat goed samen met alle soorten vis!

Montagner Verduzzo Dorato

Licht sprankelende wat zoete Verduzzo. Voelt zich thuis bij desserts, fruit, droog gebak en semi oude kazen.

Le Bertole Saccol IGP


Prettig, licht bruisende frizzante. Heerlijk als aperitief of op zich. Super met vis en voorgerechten!

Montagner Glera IGT dry

Spumante van de Proseccodruif Glera. Prettig als aperitief, met wit vlees en allerhande pasta's. Of zomaar....

Montagner Prosecco DOC Millesimato Treviso ett. Gialla

Plezierig, delicaat en harmonieus. Heerlijk als aperitief natuurlijk maar ook met risotto, soep en wit vlees.

Le Bertole Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG brut

Bleek strogeel met fijne bubbels. Karaktervol en licht droog met een fijn bittertje in de afdronk. Geschikt voor het terras of het gehele diner!

Le Bertole Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG extra dry

Appels en peren. In deze Prosecco een mooie combi. Soepel en droog tegelijkertijd. De delicate rijkdom van smaak past bij ieders smaakpalet, zelfs de fijnste

Le Bertole Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Cartizze dry

Prosecco van de allerhoogste kwaliteit uit het gelimiteerde hart van het gebied tussen Valdobbiadene en Conegliano. Unieke smaak en persoonlijkheid. 'Grand Finale' van het diner!

Montagner Primaserata Grand Cuvée brut

Spumante van de edele Chardonnay en Pinot Nero druiven die met de hand worden geselecteerd en geplukt. Door een lange en trage vergisting ontstaat er een mooie constante perlage. Topper!

Montagner Raboso IGT

Licht bruisend rood... Als de zon schijnt en de BBQ brand, ben ik er bij!! Plezierig fris en heel licht zoet. Allemansvriendin!!

Montagner Refosco Rosso Millesimato dry

Rode spumante die koel gedronken wordt. Elegante grote persoonlijkheid. Lekker als aperitief en door de hele maaltijd, mits niet te vet, te drinken. De allerlaatste flessen..

Montagner Cuvée Rosato Millesimato dry

Rosato van Pinot Nero. Levendig van smaak. Super als aperitief en door de hele maaltijd te drinken.

Castello Bonomi Franciacorta Satèn DOCG

Exclusieve, volgens de ‘metodo classico' geproduceerde, Franciacorta. zeer hoge kwaliteit, niet alleen voor speciale gelegenheden maar zeer geschikt als begeleider van het hele diner! 100% Chardonnay…

Castello Bonomi Franciacorta Rosé DOCG extra brut

Zeer exclusieve Franciacorta door de prachtige rose kleur. Deze kleur onstaat door de schil van de Pinot Nero druiven in het begin bij de wijn te laten. Dit is een nauwkeurig en intensief proces. Heerlijk bij het diner en als begeleider bij vlees.

Castello Bonomi Franciacorta cuvée Lucrezia DOCG 2004

Lucrezia is de koningin van de Castello Bonomi Franciacorta’s. Uniek, charmant, nobel en groots. Niet onder woorden te brengen, zo mooi!! Deze wijn moet je beleven!

Castello Bonomi Franciacorta cuvée Lucrezia DOCG ett. nera 2004

De allerhoogste kwaliteit zonder compromis. Door de 2e gisting van min. 7(!) jaar erg bijzonder in geur en smaak. Geniet er even van voor je ervan drinkt, na 7 jaar is er geen haast….. Oesters smeken om deze wijn…